Project Hilvarenbeek |

In Hilvarenbeek hebben DeMaackers de opdracht gekregen om een geheel nieuwe uitbouw voor een nieuwe keuken te maken, inclusief schuifdeur en lichtstraat!  En als we toch bezig waren….
Doe dan maar ook een nieuwe hoekbank en een schouw met een circulair wandmeubel. 
Maar natuurlijk, meneer en mevrouw uit Hilvarenbeek... Daar draaien we onze handige handjes niet voor om. Wij maacken, breken, sjouwen, bouwen en begeleiden alle werkzaamheden tot een resultaat wat af is tot in de puntjes.

En dit zei de klant

“Naar volle tevredenheid is ons huis in het voorjaar van 2019 verbouwd en uitgebouwd door DeMaackers. Wij zijn bijzonder blij met het eindresultaat. We hebben nu een prachtige schouw. Een groot wandmeubel en een op maat gemaakte hoekbank. We genieten nog elke dag van de extra ruimte binnen en van ons nieuwe interieur.  Door de uitbouw hebben we nu een grote keuken met glazen schuifpui, die we al veelvuldig hebben gebruikt. De samenwerking is supergoed verlopen. Er was een duidelijk planning opgesteld die ook werd nagekomen. We kijken dan ook op een fijne manier terug op de samenwerking en zijn superblij met het eindresultaat ”